صفحه اصلی

چگونه یک هاست مدیریت نشده برای سایت وردپرسی خود انتخاب کنیم؟

۱۳ مهر ۱۴۰۰

اگر مقالات صفرویک را دنبال کنید، به خوبی می‌دانید که در قسمت قبلی درباره‌ی تفاوت‌های میان هاست‌ های مدیریت شده و مدیریت نشده صحبت کردیم که می‌توانید آن را مطالعه کنید. اگر بنا به توضیحاتی که پیش از این ارائه شد، تصمیم گرفته‌اید که برای میزبانی وب‌سایت خود از هاستینگ مدیریت نشده استفاده کنید، قطعا آنچه در این مقاله حضورتان تقدیم می‌شود می‌تواند برای‌تان کارآمد باشد. پس چند دقیقه‌ای را صرف مطالعه‌ی این مقاله (هاست) کنید تا بتوانید انتخابی بهینه داشته باشید.

بهترین انتخاب هاستینگ مدیریت نشده کدام است؟

اگر بدنبال راه‌اندازی یک وب‌سایت ساده هستید که به منابع بالای سرور نیاز ندارد و به طبع آن، بودجه‌ی پایینی را برای تهیه‌ی هاستینگ خود در نظر گرفتید، پیشنهادهای جذابی پیش روی شماست. صفرویک گزینه‌های متعدد موجود را بررسی کرده و در نهایت، برای‌تان سه پیشنهاد جذاب و هیجان‌انگیز داریم که در ادامه به معرفی هرکدام به تفکیک، بررسی نقاط قوت و ضعف‌شان خواهیم پرداخت

بلو هاست – BlueHost

اگر به وب‌سایت رسمی وردپرس یعنی  wordpress.org سر بزنید، درخواهید یافت که بلو هاست یکی از توصیه‌های اصلی موسسین این پلتفرم است. دلیل این توصیه را می‌توان این دانست که سرور‌های ارائه شده توسط bluehost برای وردپرس بهینه سازی شده است. علاوه بر آن و بخاطر قیمت‌های به مراتب رقابتی و مقرون به صرفه‌ی بلوهاست، آن‌را به یکی از اصلی‌ترین انتخاب‌های پیش روی بلاگرها تبدیل کرده است. با بلو هاست می‌توانید در کمتر از یک ساعت هاستینگ خود را تهیه، وردپرس خود را نصب و اولین پست خود را منتشر کنید!

بلو هاست تمام آنچه یک هاستیک ایده‌آل باید ارائه کند را تامین می‌کند. از کیفیت و uptime بالا گرفته تا پشتیبانی کم‌نظیر. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید میانگین زمان لازم برای پاسخ به درخواست‌های پشتیبانی مشتریان در بلوهاست ۲۰ دقیقه است. علاوه بر سرعت عمل، کیفیت پشتیبانی نیز درخور توجه است. تمام متخصصین ساپورت این مجموعه با وردپرس به خوبی آشنایند و تمام مشکلات احتمالی شما را در کمترین زمان ممکن پاسخ خواهند داد.

اگر بدنبال هاستینیگی ارزان، با کیفیت، سریع و قدرتمند برای سایت وردپرسی خود هستید، می‌توانید با کمتر از تنها ۴ دلار در ماه از بلو هاست سرویس بگرید.

این موشن هاستینگ – InMotion Hosting

InMotion Hosting یکی دیگر از شرکت‌های قدرتمند و معتبر در حوزه‌ی ارائه‌ی هاستینگ اشتراکی در جهان است. عمده شهرت این شرکت بخاطر کیفیت بالای پشتیبانی‌شان است که در زمانی کوتاه صورت می‌گیرد. در بررسی‌هایی که انجام دادیم، پاسخگویی به تیکیت‌های پشتیبانی‌مان کمتر از دو دقیقه زمان بخود اختصاص داد که در نوع خود رکورد و تجربه‌ای کم‌نظیر محسوب می‌شود.

آپتایم سرورهای موشن هاستیگ ۹۹.۹۹ درصد است و سرعت لود در حدود ۵۰۰ میلی ثانیه است، که ویژگی‌هایی درخور توجه و ایده‌آل برای یک هاستینگ اشتراکی‌ست.  واقعیت آن است که شرکت‌های محدودی را می‌توان یافت که سرویسی در این سطح کیفی ارائه کنند. با کمی جست‌وجو در اینترنت می‌توان با حجم زیادی از شکایات مختلف از شرکت‌های هاستینگ مواجه شد، اما تقریبا هیچ موردی از شکایت از این مجموعه را نمی‌توان یافت که این مهم نیست امتیاز مثبتی به InMotion Hosting می‌دهد.

نصب وردپرس روی هاستینگ‌های این شرکت در زمانی کوتاه و به سهولت مسیر بوده و همین استفاده از آن‌را برای راه‌اندازی وبسایت ورپرسی ساده و شیرین‌تر از همیشه می‌کند. استفاده از سرویس‌های این موشن هاستینگ با هزینه‌ای کمتر از ۴ دلار در ماه برای‌تان میسر است.

هاست گیتور – HostGator

هاست گیتور بیشترین سرعت را در قبال کمترین هزینه‌ی ممکن به شما پیشنهاد می‌کند. HostGator یکی از قدیمی‌ترین بازیگران بازار هاستینگ در جهان است که با بیش از ۲۰ سال تجربه‌، به یکی از بازیگران تاثیرگذار این بازار شناخته می‌شود. هرچند می‌توان شکایات زیادی از سمت مشتریان این شرکت را بر روی فروم‌های مختلف پیدا کرد، اما با این حال در تجربه‌ی بررسی ما، پشتیبانی هاست گیتور کیفیتی قابل قبول داشت. علاوه بر این‌ها، گارانتی بازپرداخت ۳۰ روزه‌ی این شرکت موجب می‌شود ریسک خرید شما تا حدود زیادی کاهش یافته و بتوانید با سهولت بیشتری تجربه‌ی استفاده از آن را داشته باشید.

یکی از بهترین آفرهای هاست گیتور، هاستینگ ابری اشتراکی‌ست که با کمتر از ۳ دلار در ماه قابل استفاده است. این هزینه برای سرویس نامحدود است که لودینگ کمتر از ۵۰۰ میلی ثانبه را تضمین می‌کند. پس به نظر می‌رسد که در مجموع، پیشنهادی جذاب به نظر می‌رسد.

امیدواریم که این مقاله بتواند به شما در انتخابی هوشمند برای هاست مدیریت نشده سایت وردپرسی‌تان کمک کند. با صفرویک همراه باشید تا در مقالات بعدی شما را با جنبه‌های دیگری از انتخاب هاست های مدیریت شده آشنا سازیم.

دسته بندی ها : هاست
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *